ЧАС ПРИГОТУВАННЯ 20-30 хвилин
КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ 3 порції
КАЛОРІЇ на порцію 107 kcal
ІНГРЕДІЄНТИ
1 цибуля
3-4 зубчика часнику
4-5 помідор
1 болгарский перець
100 г ковбасок Королівські/Кабаноссі
1 ч. л. паприки
6 яєць
за смаком сіль, спеції
4-5 ст. л. рослинної олії
пучок зелені
ЯК ПРИГОТУВАТИ
- Часник та цибулю чистимо та нарізаємо мілко. На рослинній олії на пательні смажимо часник, додаємо цибулю, готуємо до прозорого стану.
- Перець нарізаємо невеликими кубиками і додаємо до цибулі. Готуємо п’ять хвилин.
- Помідори нарізаємо також невеликими кубиками і додаємо до овочів. Готуємо 4-5 хвилин. Додаємо сіль та спеції, нарізану маленькими кубиками варену ковбасу. Тримаємо на плиті 3-4 хвилини.
- По одному вбиваємо яйця, накриваємо кришкою і на маленькому вогні готуємо ще 12-15 хвилин.
- Перед подачою посипаємо зеленню. Смачного!