Східна шакшука з сосисками

Східна шакшука з сосисками

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ 20-30 хвилин
КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ 3 порції
КАЛОРІЇ на порцію 107 kcal

ІНГРЕДІЄНТИ

1 цибуля
3-4 зубчика часнику
4-5 помідор
1 болгарский перець
100 г ковбасок Королівські/Кабаноссі
1 ч. л. паприки
6 яєць
за смаком сіль, спеції
4-5 ст. л. рослинної олії
пучок зелені

ЯК ПРИГОТУВАТИ

  1. Часник та цибулю чистимо та нарізаємо мілко. На рослинній олії на пательні смажимо часник, додаємо цибулю, готуємо до прозорого стану.
  2. Перець нарізаємо невеликими кубиками і додаємо до цибулі. Готуємо п’ять хвилин.
  3. Помідори нарізаємо також невеликими кубиками і додаємо до овочів. Готуємо 4-5 хвилин. Додаємо сіль та спеції, нарізану маленькими кубиками варену ковбасу. Тримаємо на плиті 3-4 хвилини.
  4. По одному вбиваємо яйця, накриваємо кришкою і на маленькому вогні готуємо ще 12-15 хвилин.
  5. Перед подачою посипаємо зеленню. Смачного!