Штучний інтелект у м’ясній індустрії: революція у виробництві ковбас

Новини

Штучний інтелект у м’ясній індустрії: революція у виробництві ковбас

Штучний інтелект у м’ясній індустрії: революція у виробництві ковбас Штучний інтелект (ШІ) вже активно трансформує виробничі процеси в багатьох сферах, і м’ясна індустрія не є винятком. Технології ШІ переписують правила гри у виробництві, контролі якості та управлінні м’ясними продуктами. Оптимізація виробничих процесів за допомогою ШІ Комп’ютерний зір для контролю якості ШІ на основі комп’ютерного зору

Читати далі...

Новий звіт SAPEA про сталий розвиток у виробництві їжі

Глобальний попит на їжу в майбутньому зросте. Щоб задовольнити цей попит, недостатньо просто підвищити продуктивність у сталий спосіб виробництва м’яса. Нам також потрібно перейти від лінійного масового споживання до більш циркулярної економіки — це означає змінити наші норми, звички та рутину. Їжа лежить в основі нашого життя. Вона є життєво важливою для нашого виживання та

Читати далі...

Джефф Безос і його ставка на лабораторно вирощене м’ясо та штучний інтелект: Майбутнє продуктового ринку

Джефф Безос, засновник Amazon і один з найбагатших людей у світі, взявся за місію боротьби зі зміною клімату та захисту біорізноманіття нашої планети. Його інструментом для цієї мети є Фонд Землі Безоса, філантропічна ініціатива, запущена в 2020 році з вражаючою обіцянкою вкласти 10 мільярдів доларів до кінця десятиліття. Цей фонд має на меті вирішити деякі

Читати далі...

Кілька порад від “Климовича”, як вибрати «правильну» ковбасу!

Привабливий колір і апетитний аромат часто зупиняють шанувальників біля ковбасних прилавків. Зазвичай, ковбаса — це смачний та поживний продукт. Як правильно обрати ковбасу, щоб отримати гарну якість та смак? Якісна ковбаса — це продукт першого та вищого ґатунків з маркуванням ДСТУ (Державний стандарт України). Така ковбаса виготовлена з м’яса, без перемелених кісток або шкіри, що

Читати далі...

Agro2Food – виставка технологій, обладнання, рішень для агропереробки та продовольчої індустрії

Незважаючи на виклики військових часів та турбулентний економічний стан, Україна продовжує активно розвивати виробничі потужності в м’ясопереробній галузі. Виставка Agro2Food стане ключовим місцем зустрічі провідних підприємств агропереробки та пакування, де вони зможуть обмінятися досвідом, представити новітні технології та обговорити перспективи розвитку галузі. З 29 по 31 жовтня 2024 року в Києві виставка відбудеться вперше і

Читати далі...

Україна нарощує експорт продукції з доданою вартістю значно вищими темпами, ніж постачання за кордон сировинних товарів.

У недавньому інтерв’ю Укрінформу заступник міністра економіки – Торговий представник України Тарас Качка зазначив, що Україна значно активніше нарощує експорт продукції з доданою вартістю, ніж постачання сировинних товарів. Зміщення акцентів у бік продукції з більшою доданою вартістю розпочалося ще до війни. Після масштабного вторгнення росії, на тлі логістичних проблем, багато українських бізнесів оновили свій підхід,

Читати далі...

2024 рік як маркер зростання економіки та ВВП

За даними Центру економічної стратегії та ДержКомСтату України реальний ВВП у першому кварталі 2024 року зріс на 6,5% порівняно з першим кварталом 2023 року, за оцінкою Державної служби статистики України. У наступних кварталах року відновлення економіки сповільниться. За прогнозом Мінекономіки, цього року ВВП зросте на 3,5% у річному вимірі (прогноз НБУ – 3,7%). За підсумками

Читати далі...