Фірмовий салат “Олів’є”

Фірмовий салат “Олів’є”

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ 20-30 хвилин
КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ 4 порції
КАЛОРІЇ на порцію 198 kcal

ІНГРЕДІЄНТИ

300 г вареної ковбаси “Климович” Олів’є UA/Молочна/Шинкова/Ретро з молоком
3 шт картоплі вареної в мундирі, середнього розміру
4 шт круто зварених яєць
1 шт відвареної моркви
200 г зеленого консервованого горошку
4 шт солоних огірків
200 г майонезу
сіль та перець за смаком

 

ЯК ПРИГОТУВАТИ

  1. Заздалегідь підготуємо всі інгредієнти за списком. Картоплю та моркву треба відварити «у мундирі» до готовності або запекти у духовці на 180 градусів. 
  2. Повністю остужаємо овочі, чистимо та нарізаємо картоплю з морквою однаковими кубиками середнього розміру.
  3. Яйця варимо круто (час варіння не менше 10 хвилин), чистимо від шкаралупи, нарізаємо кубиками того ж розміру що й овочі.
  4. Так само нарізаємо солоні огірки та варену ковбасу “Климович”.
  5. Усі нарізані інгредієнти складаємо у глибоку миску, додаємо зелений горошок та майонез.
  6. За 30 хвилин салат буде готовий до подачі. Смачного!