Креативні бутерброди

Креативні бутерброди

ЧАС ПРИГОТУВАННЯ 20 хвилин
КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ 4 порції
КАЛОРІЇ на порцію 354 kcal

ІНГРЕДІЄНТИ

200 г вареної ковбаси “Климович” Молочна/Шинкова/Смачна
80 г копченої ковбаси “Климович” Палермо/Сервелат/Салямі з телятиною
4 ломтика хліба
4 шт маслин без кісточки
80 г твердого сиру
1 ст л сметани
морква та зелень для прикрашання
сіль та перець за смаком

ЯК ПРИГОТУВАТИ

  1. Заздалегідь підготуємо всі інгредієнти за списком.
  2. Твердий сир натираємо на дрібній тертці. Замість твердого сиру можна брати плавлений сир або бринзу.
  3. Перекладаємо натертий сир у миску, додаємо сметану, подрібнений кріп, сіль і чорний мелений перець. Якщо ви використовуєте бринзу, сіль не додавайте, а якщо плавлений сир – не зайвим буде додати і трохи часнику. Перемішуємо.
  4. Скибочки хліба змастимо сирною намазкою. Усього вийде 4 бутерброди з сиром.
  5. Варену ковбасу нарізаємо на 4 тонкі і рівні на зрізі скибочки. Ще кілька шматочків вареної ковбаси відрізаємо для “вух”, “копитець” і “хвостиків”. Копчену ковбасу нарізаємо на 4 тонкі кільця (для “п’ятачків”).
  6. На змащені сирною масою скибочки хліба викладаємо по кружечку вареної ковбаси. Потім розкладаємо дрібні деталі та кружечки копченої ковбаси, імітуючи п’ятачки, вушка, копитця та хвости “свинкам”.
  7. Маслини без кісточок нарізаємо кільцями. Також зі шматочків маслин вирізаємо маленькі кружечки-вічка (можна використовувати горошини чорного перцю). З моркви вирізаємо квіточки для прикрашання бутербродів.
  8. Розкладаємо деталі з маслин на бутерброди із ковбасою.
  9. Прикрашаємо бутерброди морквяними квітами.
  10. За 20 хвилин смішні бутерброди з ковбасою від “Климовича” готові. Смачного!