ЧАС ПРИГОТУВАННЯ 20 хвилин
КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ 4 порції
КАЛОРІЇ на порцію 354 kcal
ІНГРЕДІЄНТИ
200 г вареної ковбаси “Климович” Молочна/Шинкова/Смачна
80 г копченої ковбаси “Климович” Палермо/Сервелат/Салямі з телятиною
4 ломтика хліба
4 шт маслин без кісточки
80 г твердого сиру
1 ст л сметани
морква та зелень для прикрашання
сіль та перець за смаком
ЯК ПРИГОТУВАТИ
- Заздалегідь підготуємо всі інгредієнти за списком.
- Твердий сир натираємо на дрібній тертці. Замість твердого сиру можна брати плавлений сир або бринзу.
- Перекладаємо натертий сир у миску, додаємо сметану, подрібнений кріп, сіль і чорний мелений перець. Якщо ви використовуєте бринзу, сіль не додавайте, а якщо плавлений сир – не зайвим буде додати і трохи часнику. Перемішуємо.
- Скибочки хліба змастимо сирною намазкою. Усього вийде 4 бутерброди з сиром.
- Варену ковбасу нарізаємо на 4 тонкі і рівні на зрізі скибочки. Ще кілька шматочків вареної ковбаси відрізаємо для “вух”, “копитець” і “хвостиків”. Копчену ковбасу нарізаємо на 4 тонкі кільця (для “п’ятачків”).
- На змащені сирною масою скибочки хліба викладаємо по кружечку вареної ковбаси. Потім розкладаємо дрібні деталі та кружечки копченої ковбаси, імітуючи п’ятачки, вушка, копитця та хвости “свинкам”.
- Маслини без кісточок нарізаємо кільцями. Також зі шматочків маслин вирізаємо маленькі кружечки-вічка (можна використовувати горошини чорного перцю). З моркви вирізаємо квіточки для прикрашання бутербродів.
- Розкладаємо деталі з маслин на бутерброди із ковбасою.
- Прикрашаємо бутерброди морквяними квітами.
- За 20 хвилин смішні бутерброди з ковбасою від “Климовича” готові. Смачного!