ЧАС ПРИГОТУВАННЯ 60-80 хвилин
КІЛЬКІСТЬ ПОРЦІЙ 14 порцій
КАЛОРІЇ на порцію 510 kcal
ІНГРЕДІЄНТИ
400 г яловичини
4 сосиски “Климович” Філейні/Європейські/Гулівер
200 г вареної ковбаси “Климович” Теляча/Філейна/Молочна
200 г шинки “Климович” Баликова/Екстра
3 солоних огірка
1 цибуля ріпчаста
1 пучок петрушки
1 банка маслин без кісточок
2 ст.л. томатної пасти
Сіль, перець чорний – за смаком
ЯК ПРИГОТУВАТИ
- З яловичини чи свинини варимо бульйон, додаємо лавровий лист і чорний перець.
- Нарізаємо м’ясо з бульйону, сосиски, ковбасу, шинку або сирокопчену ковбасу “Климович”.
- Цибулю, огірки і петрушку дрібно нарізаємо й тушкуємо близько 10 хв з томатною пастою.
- Додаємо до бульйону тушковану суміш і варимо не більше 10 хв.
- Потім закладаємо м’ясо, сосиски, шинку й ковбасу. Варимо, поки не закипить бульйон.
- Виливаємо в солянку маслини разом з розсолом. Доводимо до кипіння і відразу ж вимикаємо.
- Подавати на стіл зі скибочкою лимона і сметаною. Смачного!